blank

Humanitarni koncert “Zajedno za ZaJedno” večeras u Velikoj većnici

Humanitarni koncert “Zajedno za ZaJedno” biće održan večeras u Velikoj većnici Gradske kuće sa početkom u 19 časova. Cena ulaznice iznosi 1.000 dinara, a zainteresovani će imati priliku da uživaju u klasičnoj i popularnoj muzici.

blank
Foto: Udruženje ZaJedno

Organizatori napominju da ovo nije običan koncert, već prilika da ostvare jednu veliku ideju.

“Trenutno na raspolaganju imamo kuću sa dvorištem, koja može odgovoriti na potrebe za većim prostorom i većem brojem aktivnosti koje planiramo da realizujemo za mlade i odrasle osobe sa invaliditetom, ali joj je neophodna adaptacija i opremanje. Kako bismo ostvarili naše ideje, ponovo smo pokrenuli humanitarnu akciju “Zajedno za ZaJedno”.

Humanitarni koncert je idelana prilika da nam se pridružite i pružite podršku obezbeđivanju adekvatnog prostora. Sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za adaptaciju i opremanje kuće, što će omogućiti mladim i odraslim osobama sa invaliditetom da ostvare neka od osnovnih ljudskih prava i potreba, kao što su priliku da se profesionalno ostvare, provedu vreme van kuće, druže se sa vršnjacima i uključe u različite tokove društvene zajednice”, zaključuju organizatori.

Zainteresovani ulaznice mogu da kupe u Palačinkarcnici SUR “HARMONIJA”, Štrosmajerova 5, Subotica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.