blank

AIESEC – više od organizacije za mlade (VIDEO)

YouTube video

Ako imate do 30 godina i član ste svetske organizacije za mlade AIESEC, imate mogućnost da proputujete svet. Kancelarija u Subotici druga je najstarija po osnivanju i postoji od 1961. godine. Članovi ove kancelarije, svoje školovanje dopunjuju putovanjima na kojima upoznaju druge kulture, zemlje, ali i znanja koja poseduju primenjuju u drugim zemljama, ili se sa novim vraćaju kući.

Uvek se nađe vreme i za učenje, ali i volontiranje. Subotička kancelarija broji dvadesetak članova i za koji dan očekuje dolazak volontera iz Turske, Holandije i Egipta. Inostrana ekipa na severu Bačke boraviće šest nedelja gde će se u različitim projektima i firmama baviti razvojem IT tehnologija, programiranjem, ali i tako otvoriti put članovima ove organzacije u svojim državama.

blank

Ivana Jelenković, studentkinja Visoke tehničke škole u februaru će preuzeti odgovornu funkciju predsedavajuće u subotičkoj kancelariji, i biće domaćin inostrane ekipe koja se očekuje za nekoliko dana.

Nikoleta Molnar četvorogodišnje studiranje upotpunila je putovanjima o kojima nije mogla da sanja pre. Obišla je sa AIESEC-om mnoge evorpske zemlje, čeka je put u Estoniju, ali je najupečatljivije iskustvo imala u Indiji.

119 zemalja sveta članovi su ove organizacije, a kada se u CV-u popune i mesta na koje ste kao član ove organizacije putovali, volontirali ili bili domaćin studentima iz drugih država, sva vrata u poslovnom svetu su vam otvorena.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 22 stepena Celzijusa. Osobama sa varirajućim krvnim pritiskom i

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.