blank

Andrej Todoroski: „Opstanak zavisi od nas”

Fudbaleri Spartaka nakon pozitivnog rezultata u Novom Sadu protiv ekipe Mladost Gat u ponedeljak dočekuju Mladost iz Lučana u okviru 5. kola plej-auta. Andrej Todorski, krilni napadač Spartaka, svestan je da je opstanak u Super ligi blizu.

blank
Foto: FK Spartak

Subotičani su nastavili dobar niz i ostali neporaženi na gostovanju Novom Sadu. Nakon vođstva Mladosti uspeli su da izjednače i osvoje vredan bod. Krilni napadač Spartaka, Andrej Todorski, u poslednje vreme pruža odlične partije u plavo – belom dresu i sjajno asistira saigračima.

Pred meč sa ekipom Mladosti iz Lučana, koja se igra u ponedeljak na Gradskom stadionu, Andrej Todorski je za Sportski žurnal izjavio da opstanak zavisi isključivo od ekipe Spartaka.

„Sve je u našim rukama. Od preostale tri utakmice dve igramo na domaćem terenu. Samopouzdanje je veliko, u poslednja tri meča ostvarili smo dve pobede i jedan remi. Spremamo se dobro i protiv Mladosti idemo na pobedu, da nastavimo niz koji će nam doneti siguran opstanak”, jasan je Andrej Todoroski.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.