blank

Bačka dočekuje zahuktali Radnički (VIDEO)

YouTube video

Derbi meč 21. kola Vojvođanske lige grupa Sever igra se u subotu 6. aprila od 16 časova na stadionu kraj Somborske kapije. Domaćin Bačka ugostiće Radnički iz Bajmoka koji gaji ambicije za sam vrh tabele.

Subotičani su u prošlom kolu pretrpeli poraz na gostovanju u Staparu rezultatom 1:0, pa će ekipa biti željno motivisana da se iskupi pred svojom publikom.

Loši uslovi za igru protiv Hajduka uticali su na to da Bačka pruži bolju partiju. Nisu uspeli da nametnu svoju igru, pa je na kraju domaćin osvojio plen nakon prekida kada je Lazić pogodio mrežu Subotičana.

blank
Foto: Subotičke.rs

Čuvar mreže Bačke, iskusni Igor Sabo, očekuje težak meč protiv Bajmočana koji su u dosadašnjem toku prvenstva pokazali da poseduju kvalitet.

Bačka se trenutno nalazi na osmom mestu sa 29 bodova, dok je Radnički treći sa 37, odmah iza lidera Sloge i Vrbasa koji će im biti glavni konkurent za baraž koji vodi u viši rang.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.