blank

Bačka nadigrala Hajduk (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Bačka je u 5. kolu Vojvođanske lige Sever na svom terenu ugostila ekipu Hajduka iz Stapara i ubedljivo slavila rezultatom 3:0 (2:0), te tako vezala treću uzastopnu pobedu.

 

Strelci: Bašić Palković 3., Matijašević 45., 68. minut za Bačku.

Bačka: Đurđevac, Živina, Mezei, Kapetanović, Bursać, Šijačić, Matijašević, Vujošević, Radmanović, Milijašević, Bašić Palković. Igrali su još: Vrana, Malenčić, Nenadović, Delić, Kujundžić.

Hajduk: Rašeta, Dujaković, Kovačev, Agbaba, Basarić, Kucurski, Jančić, Kovačev, Stupar, Mančić, Bajčev. Igrali su još: Terzić, Trninić, Blagojević, Pekez, Damjanović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Fudbaleri Bačke su vezali i treći uzastopni trijumf u šampionatu. U potpunosti su opravdali ulogu favorita i slavili protiv novajlije u Vojvođanskom Severu.

Poveli su Subotičani već u 3. minutu kada je Bašić Palković pogodio na asistenciju Vujoševića. U samom finišu prvog dela Matijašević se pobrinuo da Bačka na odmor ode sa dva gola prednosti.

U drugom delu Bačka je za nijansu prepustila posed gostima i vrebala priliku iz kontranapada. U 68. minutu Matijašević je odlično ispratio kontru svoje ekipe i pogodio za konačan rezultat. Do kraja susreta viđeno je nekoliko poluprilika, ali se rezultat nije menjao.

Bačka u narednom kolu gostuje Radničkom u Bajmoku. Derbi meč 6. kola igra se u nedelju na Sportskom centru u Bajmoku i počinje u 16 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Očekivana biometeorološka situacija će izazvati uobičajene

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.