blank

Građani govore – Hoćemo bezbednu Suboticu (VIDEO)

YouTube video

Tema koja je nekoliko poslednjih godina goruća na severu Bačke, a poslednjih meseci u fokusu, je migrantska kriza u kojoj su gradovi koji se nalaze u pograničnim delovima, najugorženiji: Subotica, Sombor, Apatin, Pirot i slično i ostala pripadajuća naselja.

Rafalni i pojedinačni pucnji svakodnevnica su sa kojom se meštani Hajdukova, Šupljaka, Makove sedmice, Palića uspavljuju i bude, ako i spavaju, jer se migrantski međusobni obračuni sve više dešavaju u naseljenim mestima, oko kuća, a poslednji ozbiljan incident gde je jedan migrant zadobio teške povrede, a po nezvaničnim informacijama i podlegao istim, desio se kod Lidla, koji je je od centra Subotice, udaljen nekoliko stotina metara.
Bio je to povod da se na tribini okupi grupa građana koja je javnosti želela da predoči probleme sa kojima se suočava, a gosti koji su po prvi put čuli zastrašujuće priče ljudi koji su slučajno uvučeni u ratne sukobe migrantskih grupa, bili su narodni poslanici nekoliko opozicionih partija.

Ferenc Baka nije mislio nikad da će na ovaj način postati poznat javnosti.

Na tribini o bezbednosti građana Subotice i okolnih prigradskih mesta govorilo je nekoliko govornika, narodnih poslanika i onih koji svaki dan gledaju sa čime se suočavaju meštani već pomenutih naselja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.