blank

TSC se raspucao protiv Slovaka

TSC je reprezentativnu pauzu iskoristio da odigra prijateljski meč sa prvoligašem Dunajskom Stredom iz Slovačke. Pobedom i rezultatom 4:1 (0:1) napravili su Bačkotopolčani odličnu uvertiru za Ligu Evrope.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Vulić 57., Rakonjac 68., 81., 87. minut za TSC, Herc 2. minut za DAC.

TSC: Simić, Antonić, Cvetković, Krstić, Vlalukin, Bence, Milosavljević, Kuveljić, Vulić, Mirčevski, Milovanović. Igrali su još: Čalušić, Stojić, Petrović, Radin, Stanić, Đakovac, Rakonjac.

DAC: Petraš, Gruškovski, Risvanis, Kaša, Mendez, Dimun, Herc, Čermak, Pačer, Gavrić, Goure. Igrali su još: Gurakovski, Urblik, Trusa, Oroš, Anguard, Urban, Zemko.

TSC je 110 godina postojanja obeležio prijateljskim susretom sa Slovačkom ekipom koja je povela rano, već u 3. minutu kada je Herc bio precizan.

U nastavku je TSC zaigrao angažovanije i napadački, a trener Žarko je na početku drugog poluvremena izvršio nekoliko promena koje su donele osveženje.

Izjednačio je Vulić u 57. minutu, a onda je na scenu stupio Rakonjac koji je do kraja meča postigao tri pogotka za konačnih 4:1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 14 do 26 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.