blank

Braga surova u Bačkoj Topoli!

Fudbaleri TSC-a odigrali su sinoć na prepunoj TSC Areni u Bačkoj Topoli revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona protiv Portugalske Brage. Gosti su potvrdili klasu i ubedljivo slavili rezultatom 4:1 (4:1).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Rakonjac 40. minut za TSC, Pici 8., Bruma 12., Đalo 15., Musrati 20. minut za Bragu

TSC: Simić, Đorđević, Cvetinović, Čalušić, Petrović, Stanić, Radin, Kuveljić, Jovanović, Rakonjac, Pantović. Igrali su još: Šoš, Vlalukin, Milovanović, Milisavljević, Antonić.

Braga: Mateus, Gomes, Fonte, Niakate, Marin, Orta, Karvaljo, Musrati, Pici, Đalo, Bruma. Igrali su još: Mendeš, Salazar, Rožer, Sumare, Lopez.

Baš kao i u prvom meču u Portugalu, tako je i u revanšu prvih dvadesetak minuta bilo kobno za Bačkotopolčane. Gosti su iskoristili prva četiri udarca u okvir gola i postigli četiri gola. Pici je načeo TSC već u 8. minutu, da bi nedugo zatim Bruma povisio na 2:0. Đalo je pogodio za 3:0 nakon centaršuta, a Musrati je bio precizan za 4:0 već u 20. minutu.

Izgledalo je da se Portugalci neće zaustaviti, ali je TSC uspeo da konsoliduje redove. Smanjili su Bačkotopolčani rezultat pred kraj prvog dela, kada je Rakonjac sebi izgradio poziciju i pogodio rašlje gola golmana Mateusa.

Na početku drugog poluvremena šef stručnog štaba TSC-a Žarko Lazetić izvršio je par izmena ne bi li razmrdao ekipu.

Parirao je TSC Portugalcima, ali je kvalitetna ekipa Brage odolevala i do kraja meča sačuvala rezultat, te sa ukupnim rezultatom iz obe utakmice od 7:1 prošla u narednu fazu gde će se boriti sa Panatinaikosom za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Trener TSC-a Žarko Lazetić je nakon meča izjavio da ekipa nema za čim da žali, da su dali maksimum i da je Braga jedan viši nivo fudbala koji je sam krem Evropskog fudbala.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.