blank

Dečji filmski festival pod sloganom „Gradimo novu budućnost”

blank

Sedamnaesti Dečji filmski festival „Kids fest” biće održan u bioskopima širom Srbije od 18. do 24. oktobra. Kako je navedeno, pred mališanima će se naći do osamnaest najkvalitetnijih filmskih ostvarenja u više od trideset gradova širom Srbije.

Kako su naveli organizatori, upečatljiv slogan „Gradimo novu budućnost“ ukazuje na to da se napredak u svetu ne može dešavati mimo dece, ističući da ovogodišnji festival ima za cilj prikazivanje poučnih filmova sa istinskim porukama.

blank

„Svih sedam dana znatiželjna publika moći će da pogleda animirane i igrane filmove, maštovita ostvarenja i 3D avanture snimljene u okviru svetskih produkcija i koprodukcija, te će na programu ovogodišnjeg KIDS FEST-a biti prisutni filmovi kako evropske tako i američke kinematografije. Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici (od 12 do 17 godina)”, poručili su.

Kako su naveli, publika će celokupan sadržaj festivala moći da odgleda i na onlajn platformi „MojOFF” za vreme trajanja festivala. Program festivala biće uskoro objavljen, a više informacija biće dostupno na zvaničnom sajtu Kids festa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.