blank

Derbi Gradske lige pripao “Lokosima” (VIDEO)

YouTube video

Derbi meč 13. kola Gradske fudbalske lige između lidera Lokomotive i Male Bosne igrao se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona. Gosti su imali igrača manje i dva gola prednosti, ali su se “Lokosi” izdigli kao feniks iz pepela i sa tri pogotka u drugom delu stigli do pobede, 3:2 (0:2).

Strelci: Stojanović 74., 79., Đukanović 76. minut za Lokomotivu, Nikšić 32., Knežević 70. za Malu Bosnu.

Lokomotiva: Malbašić, Pilipović, Kujundžić, Tatalović, Vučković, Prijić, Trešnjić, Đukanović S., Todorović, Grabež, Stojanović. Igrali su još: Lazić, Savić, Lakanović, Đukanović Nj., Žigić.

Mala Bosna: Mijić, Stanar, Kopunović, Kekezović, Tumbas, Franović, Hubert, Nikšić, Lazić, Ivošević, Rajić. Igrali su još: Vuković, Knežević, Babić, Babičković.

blank
Foto: Subotičke.rs

Lepo vreme i dobri uslovi na pomoćnom terenu Gradskog stadiona privukli su veliki broj gledalaca koji su uživali u odličnoj predstavi dve ekipe koje se bore za ulazak u viši rang.

Nije baš krenulo najbolje za goste, jer je Kopunović zaradio isključenje već u 19. minutu. Ipak gosti kažnjavaju neopreznost odbrane Lokomotive i u 32. minutu Nikšić postiže pogodak za 0:1.

U nastavku Mala Bosna kažnjava promašaje lidera i udvostručuje prednost preko Kneževića. Taj momenat kao da je resetovao igrače Lokomotive koji su zaigrali angažovanije. Na 1:2 smanjio je najpre Stojanović sa bele tačke, da bi nedugo zatim Đukanović pogodio za izjednačenje. Najlepši momenat meča viđen je u 79. minutu kada je Stojanović postigao prelep pogodak sa oko dvadesetak metara što je bilo dovoljno za konačnih 3:2 u korist lidera.

Nakon meča svoje viđenje utakmice i utiske izneli su trener Lokomotive Nemanja Vojvodić i strateg Male Bosne Dušan Ivić.

Nakon odigranog 13. kola Lokomotiva je zadržala lidersku poziciju sa 28 osvojenih bodova, dok je Mala Bosna na 4. poziciji sa 19 upisanih bodova.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.