blank

Drama na TSC Areni u vojvođanskom derbiju!

Fudbaleri TSC-a i Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) na TSC Areni u okviru 29. kola Mozzart bet Super lige.

blank
Foto: FK TSC

Imali su prednost Bačkotopolčani, ali su je ispustili u samom finišu meča.

Strelci: Ratkov 17. minut za TSC, Nikolić 90. minut za Vojvodinu.

Tsc: V. Ilić, Cvetković, Cvetinović, Stojić, Petrović, Stojković, Milosavljević (Čalušić), Jovanović, Đakovac, L. Ilić (Krstić), Ratkov (Vukić).

Vojvodina: Carević, Jeličić, Traore, Ljubisavljević, Lazarević (Barae), Topić, Zukić (Milosavljević), U. Nikolić, Malbašić (Simić), Čumić, N. Nikolić (Milošević).

Vojvođanski derbi u Bačkoj Topoli okupio je veliki broj gledalaca. TSC koji igra fantastično u ovoj sezoni i juri mesto koje će ih odvesti u kvalifikacije za Ligu Šampiona, vodio je do poslednjeg minuta meča, ali su Novosađani došli do boda udarcem sa bele tačke.

TSC je dobro ušao u meč i poveo već u 17. minutu kada je Ratkov postigao pogodak na asistenciju Ilića. Fudbaleri TSC-a nastavili su sa napadima i terenskom inicijativom imali su nekoliko povolnih prilika da dupliraju prednost, ali se na odmor otišlo sa 1:0.

U nastavku susreta Bačkotopolčani su nastavili silovito da napadaju Vojvodinu. Pretio je TSC preko Stojića i Cvetkovića. Vojvodina nije uputila šut u okvir gola do 90. minuta. Nakon jedne nabačene lopte u šesnaesterac domaćih, defanzivac TSC-a Ćalušić je igrao rukom, igra se nastavila, ali je ipak sudija Trifković nakon intervencije VAR-a pokazao na belu tačku. Siguran sa bele tačke bio je Nikolić.

Prava drama odigrala se u 94. minutu. TSC je izveo slobodan udarac, lopta je bila ubačena pred peterac Vojvodine, rikošet u petercu i na kraju najspretniji Stojković šalje loptu u mrežu Vojvodine za veliku radost domaćina.

Ipak, još jednom se oglasio VAR. Usledila je petominutna provera i pogodak je poništen zbog milimetarskog ofsjda.

Tabela Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.