blank

Počeo sa radom telefonski centar za pružanje prve psihološke pomoći

blank

Telefonski centar „Linija podrške“ namenjen pružanju psihološke prve pomoći, informacija i psihološke podrške starijim osobama i osobama sa invaliditetom, kao i neformalnim negovateljima, počeo je danas sa radom u Crvenom krstu Subotica.

„Telefonski centar je deo projekta ’Jačanje otpornosti starijih osoba i osoba sa invaliditetom tokom kovida 19 i budućih kriza’ koji realizuje Crveni krst Srbije. U telefonskom centru rade edukovani stručni saradnici i volonteri iz ove oblasti, koji su prošli obuke iz prve psihološke pomoći, koju je realizovao Crveni krst Srbije”, naveli su iz subotičkog Crvenog krsta posredstvom svoje zvanične „Fejsbuk” stranice.

Svi stariji sugrađani mogu da pozovu telefonom „Liniju podrške“ na broj 024/621-104 svakog radnog dana od 9 do 13 časova i da potraže psihološku prvu pomoć i psihosocijalnu podršku, gde će im stručna lica iz Crvenog krsta to i pružiti.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 25 stepeni Celzijusa. Osobama sa psihičkim i respiratornim obolјenjima

Detaljnije »
blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.