blank

U Subotici pretežno sunčano, do četrnaest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici biti pretežno sunčano, uz najvišu dnevnu temperaturu do 14 stepeni. Najniža dnevna iznosiće 1 stepen. U subotu će najviša dnevna temperatura iznositi 17 stepeni Celzijusovih i preovladavaće delimično oblačno vreme.

Očekuje se nastavak relativno povolјnih biometeoroloških prilika za većinu hroničnih bolesnika, ali osobe sa srčanim obolјenjima mogu osetiti izraženije tegobe tokom dana. Tokom jutarnjih časova tegobe mogu imati i astmatičari. Pospanost i smanjena koncentracija su moguće meteoropatske reakcije.Umerena fizička aktivnost je preporuka svima.

Biometeorološke prilike u subotu mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima i osobama sa obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje. Povećana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.