blank

Foto-konkurs „Lepota zime” Udruženja „ZaJedno”

blank

Udruženje za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno” raspisalo je nagradni foto-konkurs na temu „Lepota zime”. Cilj konkursa je, kako je navedeno, podsticanje osoba sa intelektualnim invaliditetom na kreativno izražavanje i angažovano posmatranje sveta oko sebe. Konkurs je otvoren do 20. februara.

Na foto-konkursu mogu da učestvuju pojedinci i udruženja osoba sa intelektualnim smetnjama koja deluju na teritoriji Republike Srbije. Fotografije mogu da budu u boji ili crno-bele, u digitalnom jpg formatu, minimalne rezolucije šest megapiksela, slikane foto-aparatom ili mobilnim telefonom. Fotografije treba poslati na „drajv‟ Udruženja „ZaJedno”, [email protected].

Naziv fajla treba da sadrži ime autora, naziv fotografije, naziv udruženja ili ime i prezime pojedinca, kao i podatke za kontakt. Jedno udruženje može da konkuriše sa najviše tri fotografije, pojedinci mogu da pošalju po jednu fotografiju, a uslov je da nisu objabljivane ranije.

Kako je navedeno, Udruženje „ZaJedno” zadržava pravo da prispele fotografije objavljuje u okviru realizacije konkursa zarad medijske promocije, izrade kataloga i plakata.

Ekolog Nataša Đereg, novinar Branko M. Žujović i fotograf Edvard Molnar, koji čine tročlani žiri, izabraće tri najbolje fotografije čiji će autori biti nagrađeni. Rezultati konkursa će biti objavljeni 1. marta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.