blank

Fudbal: Kragujevčani razoružali Spartak!

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ostvarili su peti trijumf u ovosezonskom ciklusu Superlige Srbije. Juče su na Gradskom stadionu u Subotici zasluženo savladali ekipu Spartaka rezultatom 1:3 (0:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Todoroski 87. minut za Spartak, Bevis 65., Vidakov 80., Kerkez (AG) 84. minut za Radnički.

Spartak: Vulić, Tanasijević, Kerkez, Ćalasan, Bijelović (Stajović), Đurasović, Vidaković (Jocić), Stanojev, Todoroski, Ubiparip (Babić), Tošeski, Lukić.

Radnički: Leković, Adžić, Simović, Izučukvu, Pecelj, Ristić, Zorić (Vidović), Vidosavljević (Đurić), Ouiđi (Aleksić), Bevis, Vidakov (Bukumira).

Nakon prilično nezanimljivog prvog poluvremena, u kom su gosti bili opasniji nego što je to bio slučaj sa Subotičanima, nagrada za Radnički stigla je u drugom poluvremenu.

U 65. minutu Kilijan Bevis uspeo je da dovede Radnički do minimalne prednosti, na asistenciju Slobodana Savića. Momak iz Gvadalupea bio je ponovo u jednoj od glavnih uloga petnaestak minuta kasnije, kada je asistirao Milanu Vidakovu za 2:0.

Autogol Dejana Kerkeza šest minuta pre kraja regularnog dela meča definitivno je rešio sve dileme oko toga ko će slaviti. Počasni pogodak za domaće postigao je Andrej Todoroski u 87. minutu.

Tabela:

blank
Foto; Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.