blank

Fudbal: Srđan Babić prekida post!

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka gostuju ekipi Sente u 22. kolu Vojvođanske lige Sever. Napadač Bajmočana, Srđan Babić, poštuje rivala, ali se nada bodovima i prekidu golgeterskog posta.

blank

Nije počelo proleće najbolje za Radnički. U nekoliko mečeva bilo je kadrovskih problema zbog povreda, a falilo je i malo sreće u nekim mečevima da se osvoji još neki bod.

Srđan Babić, napadač Radničkog pred gostovanje u Senti nada se dobroj igri i osvajanju bodova:

„Treniramo i radimo dobro, igrači daju maksimum, poštujemo sve zamisli trenera, ali nam nedostaju golovi. Verujem u ekipu i nadam se da ćemo u Senti odigrati kvalitetan meč i osvojiti bodove.

Igraćemo napadački i pokušaćemo da stvorimo što veći broj prilika. Nedostaje nam malo samopuzdanja u završnici. Daću sve od sebe da postignem neki pogodak i pomognem svojoj ekipi”,istakao je adut Bajmočana.

Radnički je u prolećnom delu šampionata ostvario jednu pobedu, jednu utakmicu odigrao nerešeno, a četiri izgubio. U jesenjem delu šampionata Bajmočani su na svom terenu ubedljivo savladali Senćane rezultatom 4:1 (3:1).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.