blank

Fudbal: TSC startuje u Novom Pazaru

Fudbaleri  TSC-a daas, 5. februara, u 16 časova i 30 minuta, gostuju ekipi Novog Pazara u 20. kolu Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Pred ovaj susret medijima su se obratili šef stručnog štaba, Žarko Lazetić, i novajlija Milan Radin.

Verujem da  će utakmica u nedelju, prva posle tromesečne pauze, biti  teška i specifična, pogotovu što svako prvo kolo krije brojne nedoumice. Pretpostavljam da neće biti velike i lepršave igre, ali sigurno će biti uzbudljivo, borbeno i napeto. Iako u ovom trenutku nismo najspremniji i nemamo tempiranu formu, pokušaćemo da damo svoj maksimum i mislim da smo dovoljno dobri da odigramo  kvalitetnu, mušku, utakmicu i da će to biti dovoljno za pobedu“, rekao je Lazetić.

Vezni igrač Milan Radin, koji je u Bačku Topolu došao kao pojačanje u zimskom prelaznom roku, složio se da će predstojeća utakmica biti teška.

„Pred nama je prva prvenstvena utakmica nakon dužeg perioda, tačnije od novembra, i samim tim očekujem specifičan meč. Svako ko prati domaći fudbal zna da su gostovanja u Novom Pazaru najteža. Čeka nas motivisan protivnik, koji ima veliku podršku svojih navijača. Ipak, sa nestrpljenjem očekujemo meč“, zaključio je Radin.

Posle jesenjeg dela prvenstva TSC zauzima 3. mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova , dok je Novi Pazar je 6. sa 31. osvojenim bodom.

Prenos utakmice zainteresovani mogu da prate na kanalu Arena Sport 6.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.