blank

Gradi se novi poslovno-tržni centar „proZivka“

blank

Na uglu Beogradskog puta i Ulice Nade Dimić na Prozivci u toku je izgradnja tržno-poslovnog centra „proZivka“.

Na placu koji je nastao spajanjem više katastarskih parcela i čija je površina 1.752 kvadratna metra, biće izgrađen objekat neto površine 2.950 kvadratnih metara. Zgrada će imati tri etaže (P+2). Poslednja etaža će biti uvučena u odnosu na osnovu.

Za potrebe ovog centra biće izgrađena i saobraćajnica koja će poslovni centar povezati, kako sa Beogradskim putem, tako i sa Ulicom Nade Dimić. Vozila za dostavu robe će imati pristup sa Beogradskog puta, dok će korisnicima služiti pilaz iz Ulica Nade Dimić gde će biti izgrađeno 42 parking mesta. Na Beogradskom putu i u Ulici Nade Dimić uz kolovoz nisu predviđena parking mesta. Parkinzi će biti izgrađeni unutar bloka.

Objekat prati postojeću regulacionu liniju koja je definisana jos pre nekoliko decenija kada su izgrađene zgrade u okruženju. Stare kuće nisu pratile tu liniju pa u tom delu nisu postojali trotoari i biciklističke staze. Tržni centar će biti dovoljno uvučen u blok da se obezbedi produženje već definisanih trotoara, biciklistickih staza i drvoreda.

Poslovno-tržni centar će u prizemlju imati „Idea” supermarket, dok će na prvom spratu biti „Pepko” i „Tehnomanija”. Na drugoj etaži će biti firme iz IT sektora „Konkordsoft Solušns” kao i „N-Dev“.

Spoljašnjost će biti kombinacija stakla, panela i ventilišuće fasade sa raznim oblogama.

Grad Subotica

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.