blank

Kelebijska šuma i Čantavir podelili plen! (VIDEO)

YouTube video

Juče je odigran i poslednji meč jesenjeg dela šampionata Gradske fudbalske lige. U zaostalom 9. kolu Kelebijska šuma je ugostila Čantavir i odigrala nerešeno 1:1 (0:1). Ovaj rezultat je najviše odgovarao Lokomotivi koja je zadržala lidersku poziciju i osvojila jesenju titulu.

Strelci: Popović 79. minut za Kelebijsku šumu, Šinković 2. minut za Čantavir.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kelebijska šuma: Čota David, Peić Nemanja, Čiča Bojan, Žarković Čedomir, Popović Goran, Sovilj Nikola, Gavrić Nikola, Šafranj Igor, Glogovac Uroš, Jankulašević Siniša, Rapaić Veljko. Igrali su još: Huber Valentin, Petrović Srđan, Krkajlić Dragan.

Čantavir: Deak Rihard, Gubik Martin, Sabo Florian, Homolja Mikloš, Kelemen Sabolč, Perović David, Prole Luka, Jurček Viktor, Božić Martin , Petrić Norbi, Šinković David. Igrali su još: Rušak Aron, Triznja Martin.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti su poveli u ranoj fazi meča. Već u 2. minutu je kapitulirala odbrana domaćina, a strelac je bio najbolji igrač Čantavira, Šinković. Do kraja poluvremena igralo se uglavnom na sredini terena sa dosta duela.

U nastavku je Kelebijska šuma pritiskala goste i imala više od igre. U 79. minutu domaćini stižu do izjednačenja nakon što je Popović odlično izveo slobodan udarac sa oko dvadesetak metara. U 90. minutu domaćini su mogli do preokreta, ali je udarac Sovilja iz blizine odbranio golman Čantavira.

Trener “Kelebijske šume”, Petar Pantelinac, najavio je da će njegov tim na proleće igrati dobar fudbal. 

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.