blank

Rekordan broj prijavljenih ekipa za Mini maksi ligu Subotice

U subotu 25. novembra počinje Mini Maxi liga Subotice 2023./24. koja će ove godine biti najbrojnija i činiti 33 ekipe koje će biti podeljene u pet generacija.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Sportski savez je tehnički organizator ovog turnira koji će se odigrati u balonu Kutens u Dudovoj šumi subotom poslepodne od 12 do 19 časova, bez prisustva publike kao i prošlih godina.

Revijalni deo Lige traje od kraja novembra do početka marta. Igra se tri poluvremena sa po 12 minuta. Prva dva poluvremena se registruju, ali se rezultati nigde ne objavljuju, dok je treće poluvreme prilika da zaigraju sva deca koja inače imaju manju minutažu.

Vrednuje se jedino fer plej lista koja će biti polazna osnova za završni turnir (odigrava se u martu) koji će biti takmičarski i gde će se odlučiti pobednici svih generacija koji će predstavljati grad na regionalnom takmičenju.

Raspored za prvi revijalni dan:

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od -2 do 5 stepeni Celzijusa. Očekuje se pobolјšanje biometeorološke situacije za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.