blank

Klizališna sezona počinje 8. decembra!

Nova klizališna sezona počinje u petak, 8. decembra, a klizalište će raditi svih sedam dana u nedelji, dok će cena ulaznice iznositi 250 dinara za dva sata klizanja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Iz Javno komunalnog preduzeća “Stadion” naglašavaju da su odradili sve pripremne radnje za početak sezone na ledu.

“Ograda je ofarbana i zamenjena, dok su unutrašnje prostorije okrečene. Ove godine ugrađen je novi sistem kontrole pristupa i evidencije korisnika. To znači da će ovim sistemom biti ubrzan ulazak u sam objekat. Ovaj sistem obezbeđen je iz sredstava Grada u iznosu od 2 miliona i 700 hiljada dinara”, naglasila je direktorica JKP “Stadion”, Tamara Dimitrioski.

blank
Foto: Subotičke.rs

Kao i svake godine, i ove su kupljene nove klizaljke u iznosu od 200 hiljada dinara. U petak, 1. decembra počinje pravljenje leda. Klizalište će raditi svih sedam dana u nedelji u tri termina: od 10 do 12 časova, od 14 do 16 časova i od 18 do 20 časova. Cena ulaznice je 250 dinara za dva sata klizanja. Korisnici koji ne poseduju klizaljke moći će da iste po ceni od 250 dinara, dok će oštrenje klizaljki iznositi 150 dinara.

blank
Foto: Subotičke.rs

“U rebalansu Grada Subotice su dodata sredstva u vidu tekućih subvencija JKP “Stadion” kako bismo mogli da pokrivamo sve potrebne troškove. Za potrebe “Stadiona”, grad je izdvojio 164 miliona dinara, da bi se, na kraju, taj iznos povećao na 182 miliona dinara”, rekla je Čila Goli, član Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja.

blank
Foto: Subotičke.rs

Od 1. decembra penzioneri koji žele u jutarnjim, rekreativnim časovima da koriste bazen na Prozivci i u Dudovoj Šumi moći će to da urade bez naknade.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.