blank

KMF Spartak nastavio lošu seriju

Futsaleri Spartaka gostovali su juče u Beogradu ekipi Ekonomist i pretrpeli novi poraz. U meču 5. kola Druge futsal lige Subotičani su u završnici meča mogli do boda, ali im je povoljan rezultat zamalo izmakao pa su na kraju ipak poraženi rezultatom 4:2 (2:1).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Glavonjić 10., Dodić 13., Popović 34., Čobanović 40. minut za Ekonomist, Popović 14., Guberinić 35. minut za Spartak.

Ekonomist: Tomić Uroš, Dodić Milan, GlavonJić Miloš, Popović Stefan, Mihić Dimitrije, Radivojević Milan, Tomić Đorđe, Stojanović Nemanja, Čobanović Marko, Jović Nikola, Jurošević Sergej.

Spartak: Horvacki Vladimir, Mijatović Mario, Popović Goran, Nedić Nedo, Žeravica Nemanja, Tomić Nikola, Čičić Milan, Guberinić Veselin.

Subotičani nikako da prekinu lošu seriju koju su napravili od početka sezone. Petom porazu u nizu “kumovala” je i činjenica da su na gostovanje u Beograd otišli u oslabljenom sastavu.

Uprkos tome odigrali su dobar meč i do poslednjeg minuta imali aktivan rezultat i nekoliko prilika za izjednačenje ali nisu uspeli.

U narednom kolu KMF Spartak dočekuje ekipu Kalča iz Niša.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.