blank

Košarka ABA 2: Spartak nadigrao Borac

Turnir ABA 2 lige igra se na Zlatiboru, a košarkaši Spartaka zabeležili su još jednu pobedu. Subotičani su savladali Borac WIN iz Banja Luke rezultatom 79:68 (13:15, 24:16, 25:20, 17:17) i tako ostvarili maksimalan učinak u prva tri kola.

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak Office Shoes: Cvetković 5, Milijašević, Stepanović, Kutlešić 8, Milisavljević 6, Radosavljević, Ilić 7, Tejić 14, Bojić 8, Sokolović 3, Čupković 8, Barna 20.

Borac WIN: Ateljević 5, Dragojević 8, Radaković, Adamović 1, Gavrić, Šešlija 12, West 19, Ugodan 9, Bošković V., Delalić 14, Bošković S.

Košarkaši Spartaka su slabije  su otvorili meč i imali sedam poena zaostatka, ali su najviše zahvaljujući trojkama u drugoj deonici napravili seriju od 10:0, za vođstvo od 34:22.

Do odlaska na odmor Banjalučani su uspeli da prepolove prednost Spartaka (31:37). Treći period obeležila je zonska odbrana Borca, za koju su Subotičani pronašli rešenje što šutem za tri poena, što poenima iz tranzicije.

Poslednjih deset minuta Spartak je održao stečenu prednost i stigao do treće ovosezonske pobede U ABA 2 ligi.

Nakon meča trener Subotičana Vladimir Jovanović je rekao:

“Igrači su imali dobar odnos prema igri, ali bilo je trenutaka kada nam je padala koncentracija, što je Borac koristio. To nije do pameti, nego do koncentracije i fokusa. Nadam se da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji”.

Narednu utakmicu Spartak igra sutra od 21 čas protiv Podgorice.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.