blank

Kupališna sezona počinje u petak (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Kupališna sezona na Gradskom bazenu „Dudova šuma” počeće u petak, 16. juna, najavile su Čila Goli, član gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja, i Tamara Dimitrioski direktorka JKP „Stadion” .

blank
Foto: Subotičke.rs

Tamara Dimitrioski direktor JKP „Stadion” Subotica rekla je da kupališna sezona počinje u petak i da je sve spremno i uređeno za potpuno uživanje posetilaca.

„Prefarbali smo bazene, tribine, uredili zelene površine, sredili smo dečije igralište i teretanu na otvorenom. Kupili smo nove suncobrane i ležaljke koji se mogu iznajmiti. Sve ove investicije koštaju više od milion dinara, a ovaj iznos je JKP Stadion finansrirao iz sopstvenih sredstava”, izjavila je Dimitroski.

Kako Dimitrioski navodi, bazen će biti otvoren svih sedam dana u nedelji.

Ponedeljkom bazen će raditi od 12 do 18 časova, dok će od utorka do petka radno vreme biti dvokratno od 6 do pola 8 i od 11 do 18 časova. Vikendom će bazen raditi od 6 do 7 i 30, a poslepodne od 11 do 19 časova.

Cena za odrasle koštaće 250 dinara, dečja karta 150 dinara dok deca do 5 godina ne plaćaju ulaz. Cena karte za penzionere iznosiće 150 dinara, a postoji mogućnost kupovine mesečne karte za rekreativce koja košta 3.000 dinara.

Ležaljke i suncobrani iznajmljivaće se po ceni od 100 dinara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.