blank

Objavljen konkurs za regresiranje prevoza studenata

blank

Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost raspisao je konkurs za regresiranje prevoza studenata u međugradskom odnosno međumesnom saobraćaju u AP Vojvodini za 2021. godinu.

Kako je navedeno, pod međugradskim odnosno međumesnim prevozom studenata podrazumevaju prevoz studenata između naseljenih mesta dve opštine, opštine i grada ili dva grada, dok prigradske linije neće biti regresirane.

Potrebno je da je student stanovnik Subotice, da svakodnevno putuje u međugradskom, odnosno, međumesnom saobraćaju, da nije korisnik usluge smeštaja u studentskim centrima, da se školuje na teret budžeta Republike Srbije, da prvi put upisuje godinu studija na teret budžeta, da nije korisnik stipendije i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Republike Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, pokrajinske vlade, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih fondova i fondacija.

Ukoliko student prijavi da svakodnevno putuje na relaciji dužoj od 100 km u jednom pravcu, neophodno je da prilikom konkurisanja dostavi kopiju mesečne karte na ime studenta i za navedenu relaciju.

Neophodna dokumentacija, način konkurisanja i ostale dodatne informacije dostupne su na zvaničnom sajtu Gradske uprave.

Foto: Piksabej

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.