blank

„Pica sa ananasom“ – film sa budžetom od 1800 dinara (VIDEO)

YouTube video

Kad odlučite da se ubijete, agencija za samoubistva organizuje vaš poslednji, savršen dan. U jednoj rečenici, to je sinopsis filma „Pica sa ananasom“ mladih subotičkih umetnika, koji je doživeo svoju svetsku premijeru.

Pred punom salom, gde se za subotički film, tražila karta više, glumačka ekipa filma Stefan Orovec, scenarista, reditelj i glumac, Jana Salamadić, mlada beogradska glumica u glavnoj ulozi u filmu i Vladan Grbić, glumac, sa budžetom od 1.800 dinara, napravili su film u trajanju od 38 minuta.

Ovacije koje je film doživeo bio je pravi podstrek za mladu subotičku ekipu, koja je sa puno uzbudjenja i energije dočekala svoju prvu, a nadamo se ne i poslednju premijeru.

Film „Pica sa ananasom“ je priča o lepoti življenja, o drugačijem pogledu na svet, koliko mi sami utičemo na sopstvenu sreću i koliko su važne male životne stvari.

Jana Salamadić, mlada beogradska glumica, nije krila uzbuđenje zbog rada i završetka na ovom projektu. Ona je ujedno bila i jedini član ekipe koja nije iz Subotice.

Sudeći po energiji mladih Subotičana, zaljubljenih u filmsku i pozorišnu umetnost, Subotica će se naći na filmskoj, produkcijskoj mapi. Inače, film je prikazan u okviru festivala “Youth, Jazz and Rock festa” koji se u gradu na severu Bačke organizuje po šesti put.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.