blank

Pobeda omladinaca Srbije na turniru „Stevan Ćele Vilotić“

Juče su odigrani prvi mečevi turnira „Stevan Ćele Vilotić“. Selekcija Srbije do 19 godina savladala je na Gradskom stadionu Mađarsku rezultatom 3:1 (2:0), dok je u drugom meču koji se igrao u Senti, Crna Gora pobedila Francusku rezultatom 2:0 (1:0).

blank
Foto: FSS

Strelci: Nedeljković 9., Milošević 18., Simić 49. minut za Srbiju, Husar 46. minut za Mađarsku

Srbija: Lijeskić (82. Marinković), Vukičević, Serafimović, Stanković (82. Mirčetić), Šljivić (72. Mladenović), Mijatović (82. Simin), Bukinac (82. Mirosavić), Petrović (72. Vasiljević), Simić (87. Kovačev), Nedeljković (82. Đekić), Milošević (72. Bubanja).

Mađarska: Peči, Bodnar (61. Svoboda), Almaši (76. Komloši), Kočiš, Vingler (61. Vaš), Kovač (61. Mohoš), Okeke, Husar, Peto (61. Tot), Umatum, Klaus (76. Pešti).

Izabranici Radovana Krivokapića odlično su odigrali meč i bili bolji od rivala u većem delu susreta. Povela je Srbija već u 9. minutu. Mijatović je odlično asistirao Nedeljkoviću koji je bio precizan. Nedugo zatim Milošević je povisio na 2:0. Stanković je odlično izveo udarac iz ugla, a najbolje se snašao Milošević koji je matirao golmana Mađarske.

Na startu drugog dela Mađarska postiže pogodak preko Husara. Naši momci su zatim nastavili još ofanzivnije u nameri da postignu još jedan pogodak koji bi rešio meč. Već u 49. minutu Simić je pogodio mrežu Mađarske za konačan rezultat.

U drugom meču koji se igrao u Senti, Crna Gora je savladala favorita Francusku sa 2:0 (1:0) golovima Golubovića u 40. minutu i Bubanje u 76. minutu.

Turnir se nastavlja sutra. U Kuli će igrati Srbija – Crna Gora, dok se u Senti sastaju Mađarska – Francuska. Oba meča igraju se u 17 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.