blank

Počeo Memorijalno humanitarni turnir „Boris Popović Pop 2023” (VIDEO)

YouTube video

Juče je na terenu SC Prvomajska počeo tradicionalni Memorijalno humanitarni turnir u malom fudbalu „Boris Popović pop 2023”. Ove godine na turniru učestvuje 19 ekipa koje su raspoređene u četiri grupe, dok nagradni fond iznosi 220.000 dinara.

blank

Turnir su 18 časova otvorile ekipe Srednjoškolci i Šeki enterijer-real impex. U veoma zanimljivom susretu mladi futsaleri pružili su otpor iskusnoj ekipi Šeki enterijer-real impex, ali su na kraju poraženi rezultatom 2-4.

U drugom meču Šeki enterijer-real impex savladao je ekipu Riva Color rezultatom 4-2. Najzanimljiviji duel večeri bio je susret između Čikerije i Pivnice Gros. Nakon prvog poluvremena bez golova, ali sa mnogo šansi na obe strane, u nastavku Čikerija je slavila minimalnim rezultatom 1:0.

Huntmann i SI Studio . Poslednji meć odigrali su Forma Urbanico i Pro sklad-Adamšped u kom je Forma Urbanico slavila rezultatom 5:1.

Turnir se nastavlja danas od 18 časova, a na programu je 6 mečeva.

Goran Popović organizator turnira zahvalio se svima koji su pomogli turnir koji se organizuje u znak sećanja na njegovog brata koji nas je prerano napustio. Takođe zahvalio se svim ekipama koje su se prijavile u nadi da će turnir proteći u odličnoj atmosferi i druženju.

„Ovaj turnir nam pomaže da osvežimo sećanje na mog brata koji nas je prerano napustio. Ove godine učešće je prihvatilo 19 ekipa a nagradni fond iznosi 220.000 dinara. Pobednik osvaja 150 000, drugo mesto je 50 000 dok je treće mesto 20.000.

Zahvalio bi se svim ekipama koje su prihvatile učešće i nadam se da ćemo turnir odraditi kako treba i da ćemo se svi zajedno lepo družiti. Turnir je humanitarnog karaktera i svake godine pomažemo neko dete i nadam se da ćemo prikupiti što više sredstava da pomognemo neku porodicu. Turnir traje od 24. juna do 2. jula kada je zakazan finalni dan. Pozivam sve ljubitelje futsala da dođu i uzivaju u utakmicama”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.