blank

Podela plena kraj somborske kapije

Lokalni derbi između Bačke i Radničkog iz Bajmoka igrao se u subotu na stadionu “kraj somborske kapije”. Meč 21. kola Vojvođanske lige Sever opravdao je očekivanja, ali su se obe ekipe zadovoljile sa po jednim bodom, 1:1 (1:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Maravić (P) 6. minut za Radnički, Glišović 69. minut za Bačku.

Bačka: Sabo, Ivković, Bursać, Radmanović, Mezei, Milijašević, Gnjatović, Malenčić, Vrana, Glišović, Matijašević. Igrali su još: Temunović, Arežina, Bašić Palković.

Radnički: S. Lebović, Marinković, F. Tosenberger, Kujundžić, Miletić, L. Lebović, Babić, Z. Maravić, Vukelić, Kolak, Stojanović. Igrali su još: Petrović, D. Tosnberger, Šimić, Orčić.

Radnički je rano došao do prednosti i to sa bele tačke. Tosnbergera je oborio Sabo, a Maravić realizovao najstrožiju kaznu za veliku radost svoje ekipe.

Bačka je do izjednačenja stigla u 69. minutu. Glišović je neometan primio dubinsku loptu u šesnaestercu gostiju i odlično šutirao u ugao gola Lebovića za 1:1.

Do kraja meča Bačka je imala veći posed lopte, dok se Radnički orijentisao na kontranapad. Na kraju je ipak došlo do podele bodova u komšijskom derbiju koji je okupio veliki broj publike.

Naredno, 22. kolo Vojvođanskog Severa igra se već u sredu 10. aprila. Radnički će ugostiti Vrbas, dok će Bačka otputovati u Zmajevo gde će igrati sa Obilićem.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.