blank

Prijem Karate kluba “Spartak Enpi” u Gradskoj kući

Danas je u Plavoj sali Gradske kuće organizovan svečani prijem članova Karate kluba “Spartak Enpi” koji je u proteklom periodu zabeležio zapažene rezultate.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gradonačelik Subotice Stevan Bakić izrazio je zadovoljstvo uspesima koje klub beleži u svom dvadesetogodišnjem postojanju i istakao da će Grad i dalje pomagati sportske kolektive u cilju promocije sporta i grada Subotice.

“Na nedavno održanom Svetskom prvenstvu i Svetskom kupu u Grčkoj članovi Karate kluba Spartak Enpi branili su boje Srbije, njih 16 nastupalo je i učestvovalo u dve kategorije, do plavog pojasa i u kategoriji braon i crnog pojasa. Rezultati su izvanredni. Od njih 16 osvojeno je 13 medalja, 3 zlatne, 6 srebrnih i 4 bronzane. Lokalna samopurava će uvek biti tu da podrži klub i današnji prijem je još jedna potvrda da su sportisti ovog grada njegovo najveće blago”, rekao je Stevan Bakić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Milorad Ćopić predsednik Karate kluba Spartak Enpi zahvalio se na svečanom prijemu i obećao da će klub nastaviti sa dobrim radom i rezultatima.

“Trenerski kadar koji je prošao sve selekcije u našem klubu veoma je zaslužan za dobre rezultate. Posvećeni smo maksimalno radu i rezultatima. Pre odlaska u Grčku znali smo da ćemo osvojiti medalje, ali ne baš u ovom broju. Zahvalio bih se Gradu, Lokalnoj samoupravi i Sportskom savezu koji stvarno podržavaju naš rad”, istakao je Milorad Ćopić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.