blank

PRL: Bahato trošenje novca na novogodišnju rasvetu

blank

Gradski odbor Partije radikalne levice Subotica saopštio je da su građani Subotice ponovo svedoci bahatog razbacivanja novca od strane uprave.

„Najnovija vest o sramotnom trošenju 22.000.000 dinara (180.000 evra) za nabavku novogodišnje rasvete jasno pokazuje da je vladajućoj garnituri posebno stalo da šarenim svetlima prikrije svu bedu svoje vladavine”, naveli su u saopštenju.

Naime, oni smatraju da je umesto trošenja novca građana na spomenike i, kako su rekli, kičerajsku rasvetu, javne finansije neophodno usmeriti na socijalna davanja, prioritetno pošumljavanje subotičke okoline, izgradnju i obnovu domova zdravlja, škola i vrtića, fasada u centru grada, uvođenje kanalizacije i vodovoda na teritoriji cele Subotice, obnovu kolovoza i izgradnju novih biciklističkih staza.

„To se zasigurno neće dogoditi s ovakvom rukovodećom strukturom, niti bi se išta promenilo dolaskom na vlast takozvane „opozicije“ – šansa za promenu dolazi isključivo sa leve strane političkog spektra, prave levice koja se bori za radne ljude, sve koji žive od svoga rada, obespravljene i ugrožene, kao i za boljitak svih građana ovoga grada i države”, zaključili su iz subotičkog odbora Partije radikalne levice.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.