blank

PSK Veteran uspešan na dva takmičenja

Proteklog vikenda takmičari Parastreličarskog kluba Veteran učestvovali su na dva turnira. U Kikindi u FILD streličarstvu osvojili su dve zlatne i dve srebrne medalje, dok su na takmičenju u Kragujevcu osvojili su tri zlatne i jednu sredbrnu medalju.

blank
Foto: PSK Veteran

U Kikindi na održanom takmičenje u FILD streličarstvu koje je bilo u okviru kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije PSK Veteran je nastupio sa četiri takmičara koji su osvojili dve zlatne i dve srebrne medalje.

Prvo mesto osvojio je Atila Feješ Klapka u kategoriji seniora longbov lukom dok je Dejan Varju u kategoriji seniora kompaund lukom takođe bio zlatan. Srebrne medalje osvojile su Saša Mitov u kategoriji seniora Longbov lukom i Gazdag Laslo među veteranima golim lukom.

Na takmičenju u Kragujevcu na parastreličarskom turniru koji se održao u okviru kalendara takmičenja Parastreličarskog saveza Srbije Subotičani su ovojili tri zlatne i jednu srebrnu medalju.

Zlatne medalje osvojili su Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Saša Babić među seniorima olimpijskim lukom na 70 metara i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 30 metara. Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70 metara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.