blank

Pukla lopta u Kruševcu!

Meč 24. kola Mozzart bet Superlige u Kruševcu između domaćeg Napretka i TSC-a okončan je bez golova. Siromašna fudbalska predstava bez mnogo prilika i tempa ipak je više odgovarala Napretku koji može da bude zadovoljan osvajanjem boda.

blank
Foto: FK TSC

Napredak: Savić, Jovanović S., Mršić, Marinković J., Vukajlović, Krstić, Ljubomirac, Blagojević, Zličić, Bastajić, Majdevac. Igrali su još: Marinković N., Jovanović Đ., Marjanović.

TSC: Ilić, Pejić, Đakovac, Krstić, Stojić, Stanić, Pantović, Petrović, Vulić, Jovanović, Ćirković. Igrali su još: Šoš, Vlalukin, Milovanović, Radin.

TSC je izgleda sa mnogo respekta izašao na megdan ekipi Napretka koja je u prethodnih nekoliko mečeva pokazala da je u dobroj formu i da igra prepoznatljiv fudbal.

Domaćini su se orijentisali na odbranu svog gola i dobro stajali u defanzivi, dok je ekipa Žarka Lazetića pokušavala kroz pas igru da ugrozi gol Savića.

Na kraju su domaćini mogli i do sva tri boda, kada je u 89. minutu Marinković nakon prekida sa pet metara pogodio prečku. U narednom kolu Bačkotopolčani na svom terenu dočekuju Mladost iz Lučana.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.