blank

Full Feel spreman dočekuje prvo kolo

Nakon zimske pauze nastavlja se takmičenje u Futsal ligi Vojvodine. Za vikend se igraju mečevi 8. kola, a ekipa Full Feel u prvom kolu nastavka dočekuje Forum iz Vršca.

blank
Foto: Full Feel

Klub je u zimskom prelaznom roku pretrpeo kadrovske promene. Ekipu su napustili Šafranj Saša, Šafranj Igor, Grabež Đuro, Vukanović , Bondžić Dejan, Petrović Lazar, Mamužić Davor, a kapiten Džever Miroslav je odlučio da okači patike o klin i da se oprosti od aktivnog igranja, dok je Arežina prešao u Spartak.

Najveće iznenađenje za sve u klubu i oko kluba je bilo da zamenik kapitena Francišković Davor prestaje dalje sa aktivnim igranjem futsala.

Uprava kluba je bila agilna u pauzi pa je angažovala nekoliko pojačanja. Ekipu su pojačali Tresiglavić Nemanja koji je došao iz Spartaka, zatim Babić Denis iz Novosadske Fortune, potom Ivanišević Nikola koji je ranije igrao za Crvenu Zvezdu i za Trebinje, a svakako značajan je i povratak dobro poznatog igrača subotičke scene, a to je Nosković Aleksandar.

Ekipu će u prolećnom delu činiti:

Golmani: Mitrović, Merković, Karas, Bodalec. Igrači: Ivković, Kurušić, Ćeklić, Babić, Jaković, Gavrić, Krnjić, Kotaraš, Trbojević, Kujundžić, Mezei, Ivanović, Rajkovača, Kovač, Tresiglavić, Građin, Nosković, Ivanišević, Došlov, Vujić, Sedlić, Rapaić, Spremo.

Full Fell prvo kolo nastavka prvenstva igra u nedelju 10. marta u sali “MEŠC” kada će ugostiti prvoplasiranu ekipu Futsal lige Vojvodine, Forum iz Vršca koja ima svih šest pobeda i nalazi se na čelu tabele.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.