blank

Radno vreme za dane praznika

Po Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Dan državnosti se obeležavaju kao neradni dani. Pored neradnih dana u školama, 15. i 16. februar, i državne službe radiće po izmenjenom radnom vremenu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ambulante Doma zdravlja 15. i 16. februara neće raditi. Dežuraće se u ambulanti na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a potom dežurstvo pruzima Služba za hitnu medicinsku pomoć do 7 sati sledećeg jutra.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece će dežurati od 7 do 20 časova, nakon čega će za hitne slučajeve do ponoći biti zadužena Služba za hitnu medicinsku pomoć. Stomatološka služba će primati pacijente u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.

Kućno smeće se u ova dva dana praznika neće odvoziti, a neće ni raditi blagajna preduzeća.

Autobusi „Suboticatransa“ tokom prazničnih dana saobraćaće po redu vožnje za nedelju. Linija Subotica – Segedin i Subotica – Novi Sad, koja polazi u 11.40 će saobraćati oba dana, dok linija Subotica – Beograd neće saobraćati oba praznična dana.

Za dane praznika neće biti naplate parkinga u svima zonama na teritoriji Subotice, a do ponedeljka neće raditi ni blagajne.

Šalterske službe i blagajna JKP “Subotička toplana” neće raditi oba dana državnog praznika. Lidl će raditi po uobičajenom random vremenu, od 8 do 22 časa, kao i megamarketi Maxi, Mega Maxi, Idea, Merkator, Roda, Univereksport.

Pošta u Prvomajskoj u petak će raditi skraćeno, od 7 časova i 30 minuta do 14 časova. Gradsko klizalište i Sportsko – rekreativni centar Prozivka će raditi oba praznična dana po uobičajenom radnom vremenu.

Pijace će raditi po skraćenom random vremenu od 6 do 13 časova.

Oba dana državnog praznika Sinagoga će raditi po redovnom radnom vremenu od 10 do 18 časova, a u subotu i nedelju radi redovno, od 10 do 14 časova.

JKP “Pogrebno” 15. februara neće pružati komunalne usluge, pogrebne će biti dostupne od 8 do 12 časova, ali neće biti sahrana, dok će u petak komunalne i pogrebne usluge će biti dostupne od 8 do13 časova, a groblja otovrena od 8 do 10 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.