blank

Rapisan konkurs za upis na osnovnu policijsku obuku

blank

Policijska uprava u Subotici saopštila je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO). Kako je navedeno, reč je o stručnom osposobljavanju za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika, i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Za potrebe Policijske uprave u Subotici, raspisan je konkurs za četiri polaznika za radno mesto policajca, pet polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca i četrdeset tri polaznika za radno mesto graničnog policajca.

Promocija obuke će biti održana 24. maja i 6. juna od 10 do 14 časova na Trgu slobode u Subotici, zatim 26. maja od 10 do 14 ispred Mesne zajednice Prozivka, te 31. maja ispred robne kuće „Panda” u Bačkoj Topoli i 2. juna ispred Osnovne škole „Adi Endre” u Malom Iđošu u istom vremenskom periodu.

Tokom pomenutih promocija će zainteresovani kandidati dobiti sve informacije o uslovima konkursa i obrasce potrebne za konkurisanje.

Konkurs je otvoren do 7. juna, a prilikom prijave učesnici imaju mogućnost da se izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Foto: COPO

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.