blank

Raspored svetih misa u Subotici na Badnji dan i Božić

blank

U katedrali Svete Terezije Avilske na Badnji dan jutarnja sveta misa biće na hrvatskom jeziku, i to u 7 sati. U 22 časa i 30 minuta slaviće se biskupska sveta misa na mađarskom jeziku, a u ponoć misa ponoćnica na hrvatskom.

Na Božić će u 7 časova i 8 časova i 30 minuta biti svete mise na mađarskom, dok će u 10 biskupska sveta misa biti na hrvatskom jeziku, kao i ona u 18 časova.

Franjevačka Crkva Svetog Mihovila proslaviće misu ponoćnice na Badnje veče u 22 časa i 30 minuta na hrvatskom i u ponoć na mađarskom jeziku. Božićne mise na hrvatskom jeziku slaviće se u 7 i u 9 sati, a na mađarskom od 10 časova i 30 minuta i 17 časova i 30 minuta.

U Crkvi Svetog Roka u Keru na Badnji dan sve tri svete mise biće na hrvatskom jeziku, i to od 6 časova i 30 minuta, od 21 čas i u ponoć. Na Božić će u 7 časova biti dvojezična sveta misa, dok će one u 9, 11 i 17 časova biti na hrvatskom.

Senćanska crkva – Crkva Svetog Jurja, proslaviće misu ponoćku na mađarskom u 22 časa, dok će u 23 časa i 30 minuta biti sveta misa na hrvatskom jeziku. Na Božić će se ovde slaviti sveta misa na mađarskom u 9 sati, a u 10 časova i 30 minuta na hrvatskom. U 18 časova će biti dvojezična sveta misa.

U Aleksandrovu u Crkvi Marije, Majke crkve, na Badnji dan će u 22 časa biti sveta misa na mađarskom, a u ponoć na hrvatskom jeziku. Na Božić će se sveta misa na mađarskom slaviti u 7 časova i 30 minuta, a u 9 časova i 30 minuta i 17 časova na hrvatskom. U kapeli koja pripada ovoj crkvi a nalazi se na Čantavirskom putu, na Badnje veče će sveta misa biti u 21 čas na hrvatskom, dok će na Božić biti u 10 časova i 11 časova i 15 minuta takođe na hrvatskom jeziku.

Crkva Uskrsnuća Isusova u Gajevoj ulici će na Badnje veče slaviti svetu misu u ponoć na hrvatskom. Božićne svete mise u 6 časova i 30 minuta, 9 časova i 30 minuta i 11 će biti na hrvatskom, dok će u 8 sati biti na mađarskom.

U Crkvi Uzvišenja Svetog Križa kod Dudove šume na Badnje veče sveta misa u 19 časova biće na mađarskom jeziku, dok će se na Božić slaviti u 7 i 9 na mađarskom, a u 10 časova i 30 minuta na hrvatskom jeziku.

U Crkvi Isusa Radnika na Segedinskom putu na Badnje veče će sveta misa ponoćka biti dvojezična u 22 časa. Božićne svete mise će u 7 i u 10 biti na mađarskom, a u 8 na hrvatskom jeziku.

U Crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije na Karađorđevom putu na Badnji dan će se slaviti svete mise 6 časova ujutro i u 21 čas dvojezično, dok će na Božić u 6 i u 10 biti na mađarskom, a u 8 na hrvatskom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.