blank

Rukometaši Spartaka poraženi od Uba

Ub je bio domaćin prve finalne utakmice plej-ofa za plasman u Super ligu. Domaćini su slavili protiv Subotičana rezultatom 25:22 (12:13) i tako napravili brejk pred revanš u Hali sportova.

blank

Ub: Pantić 2, N. Jovanović 4, Panovski 4, Petrović 1, Đerić, Žarković, Zeljić, Ikonić, Stojanović, L. Jovanović 2, Bogunović, S. Radovanović 6, Anđelić, G. Radovanović 4, Trivić, Drobnjaković 2.

Spartak: Gašić, Vojvodić, Miskin 4, Stevović 6, Potpara 3, Momić 1, Radosavljević 4, Laković 3, Spremo, Bukvić, Ivić, Živković 1, Perazić, Marić, Starčević, Maksimović.

Subotičani su dobro otvorili meč i napravili seriju od 4:0. U nastavku su domaćini pokazali da nisu bez razloga završili regularni deo sezone na prvom mestu, zaigrali su bolje se u meč. Spartak je zatim napravio još jednu seriju i ponovo poveo sa tri gola prednosti pre svega zahvaljujući Radosavljeviću. Golubovi su nakon toga potpuno stali i završnicu prvog poluvremena odigrali samo jer su za osam minuta postigli samo jedan pogodak.

I u drugo poluvreme Subotičani su ušli dobro i imali konstantno dva gola prednosti, ali je domaćin na deset minuta do kraja stvari preuzeo u svoje ruke. Kako je vreme odmicalo videlo se da Spartak nema rešenja za napade Uba a i golman Bogunović je bio na visini zadatka pa je i sa pravom poneo epitet najboljeg aktera susreta.

Spartak i Ub drugi finalni meč igraju u nedelju u Hali sportova u 19 časova. U viši rang će ekipa koja prva stigne do dve pobede.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.