blank

“Saobraćaj, kriminalitet i urbana bezbednost”- naučni skup na Paliću (VIDEO)

YouTube video

U organizaciji Instituta za krimunološka i sociološka istraživanja uz podršku Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacije Republike Srbije i Pravosudne akademije u Beogradu juče i danas se održava 34. Međunarodni skup na kome će o saobraćaju, kriminalitetu i urbanoj bezbednosti govoriti eminentni stručnjaci iz svojih oblasti.

Skup su otvorili Balint Pastor ispred Skupštine grada, Nenad Vujić, direktor Pravosudne akademije u Beogradu, Stanko Bejatović, predsednik Udruženja za krivično-pravnu teoriju i praksu i Ivana Stevanović direktorka Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja.

Dva dana diskutovaće se o više nego aktuelnim temama u oblasti saobraćaja, kriminaliteta i bezbednosti. Neke od tema su saobraćajni delikti, nasilnička vožnja, utvrđivanje krivice u saobraćajnim deliktima, nulta tolerancija za vožnju u alkoholisanom stanju i posledice takve vožnje, i unapređenje i alati u obezbeđivanju dokaza, a poseban akcenat daće se na maloletničkim prekršajima, zagađenosti u gradovima kojima doprinosi i saobraćaj kao i električni trotineti kao problem urbane bezbednosti.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.