blank

Saopštenje ZLF Subotica: “Obećanje ludom radovanje”

Saopštenje Zeleno-levog fronta Subotica prenosimo u celosti:

blank
Foto: Zeleno levi front

“Povodom vesti o idejnom rešenju za izgradnju sportske hale u Subotici, Zeleno-levi front želi da podseti sugrađane/ke na mnogobrojna obećanja iza kojih SNS-SPS-SVM vlast krije svoju nesposobnost da vodi naš grad.

Projekat “Arena Subotica”, podseća na predizborno obećanje 2020. godine gradonačelnika Stevana Bakića (SNS):
“Od 21. avgusta 2020. godine, kada sam izabran za gradonačelnika Subotice, jedna od prvih stvari kojom sam se bavio bio je projekat rekonstrukcije Opšte bolnice. Da bi se krenulo u realizaciju te investicije Grad Subotica je za reviziju projekta rekonstrukcije Opšte bolnice obezbedio 50 miliona dinara.”

Poređenja radi, koliko našeg novca su gradonačelnici iz redova Srpske napredne stranke obezbedili za Akva park na Paliću? Ukupna suma prevazilazi 1.7 milijardu dinara!

Dok agonija zbog promašene kapitalne investicije traje, nažalost, u našem gradu postalo je normalno da se Opšta bolnica nalazi u stanju raspadanja. Postalo je normalno da Subotičani/ke imaju kratere na putevima, deponije u šumama, dok su cena autobuske karte i biciklističke staze luksuz u našem gradu, kao i slobodno parking mesto.

Postalo je normalno da nam fasada Gradske kuće otpada, da se pozorište večno renovira, da rušimo kulturno nasleđe u samom centru grada za stambene zgrade i hotele. Pozivamo funcionere vlasti da izađu iz luksuznih automobila i krenu na posao gradskim prevozom, da sačekaju red za pregled u Opštoj bolnici i da prođu biciklom preko novoizgrađenih nadvožnjaka.

Apelujemo na sve naše sugrađane/ke da se aktivno uključe u rešavanje lokalnih problema. Čiji grad? Naš grad!”, saopštio je Gradski odbor Zeleno-levog fronta u Subotici.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.