blank

„Šeki enterijeri Real Impex” pobednik turnira „Boris Popović Pop” FOTO + VIDEO

„Šeki enterijeri Real Impex” osvojili su 4. po redu memorijalno humanitarni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Boris Popović Pop” koji se igrao na SC Prvomajska. U finalnom meču savladali su NTM Čikeriju rezultatom 4:2 (1:0) i osvojili ček na 150 000 dinara.

YouTube video

U meču za treće mesto Forma urbanico je nakon boljeg izvođenja penala savladala Pivnicu gros nakon što je u regularnom delu meča bilo 3:3, i tako osvojila 20 000 dinara.

Golove za Formu urbanico postigli su Mezei, Šafranj i Rapaić dok su za Pivnicu gros pogađali Ljubojčić i dva puta Stojanović.

Veliko finale bilo je planirano za 20 i 30 časova ali je počelo nešto ranije zbog obaveza NTM Čikerije na drugom turniru. Prvo poluvreme rešio je Šeki u svoju korist golom Zolnajića. Drugo poluvreme bila je prava poslastica za gledaoce. Nizali su se lepi potezi i golovi ali su Subotičani predvođeni Veselinom Guberinićem uspeli da savladaju odličnu ekipu Čikerije. Pogađali su Guberinić, Glogovac i Zolnajić dok je za Čikeriju dva puta bio precizan najbolji igrač ekipe Novaković.

Nakon meča usledila je dodela pehara i proglašenje najboljih pojedinaca turnira. Nataša Aleksić član gradskog veća zadužena za sport uručila je pehar pobedničkoj ekipi Šeki enterijeri Real Impex.

Veselin Guberinić proglašen je za najboljeg igrača, Bjelica Miloš je najboji golman dok je igrač ekipe NTM Čikerija Marko Novaković najbolji strelac turnira.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.