blank

Spartak Office Shoes dočekuje Kraljevčane

Košarkaši Spartak Office Shoes-a nakon pobede u derbiju protiv novosadske Vojvodine igraju još jedan meč na svom terenu.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Sutra od 19 časova u Halu sportova dolazi ekipa Sloge iz Kraljeva u okviru 17. kola Admiral bet košarkaške lige. Na jučerašnjoj konferenciji za medije o očekivanjima pred meč govorili su novi igrač Aleksandar Lazić i trener ekipe Vladimir Jovanović.

Trener Vladimir Jovanović poštuje protivnika i naglašava da njegova ekipa mora da zadrži kontinuitet. “Izuzetno respektujem kraljevački klub, tradiciju i proizvodnju vrhunskih igrača u prošlosti. Pre dva kola su promenili trenera, što ne odobravam sa aspekta struke. Međutim, igraju dobro, digli su se, biće sigurno motivisani. Što se nas tiče potrebno je da motivacija i intenzitet budu na samom vrhu”, rekao je strateg Subotičana.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Na jučerašnjoj konferenciji predstavljen je i novi igrač Aleksandar Lazić koji igra na poziciji krila, a koji je došao iz francuskog Dižona. On se zahvalio svim ljudima u klubu koji su mu omogućili da se oseća kao kod kuće:

“Veoma sam zadovoljan što ću biti deo kluba i nadam se da ću pomoći u ostvarivanju klupskih ambicija”, rekao je novajlija u redovima Subotičana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.