blank

Spartak predstavio nove igrače

Fudbalski klub Spartak je na jučerašnjoj konferenciji za medije predstavio igrače koji su pojačali ekipu. Novi igrači u plavo-belom dresu su: Kerkez Dejan, Mijić Miloš, Tanasijević Strahinja, Jocić Veljko i Vulić Aleksandar.

blank
Foto: FK Spartak

Spartak se vratio sa dvonedeljnih priprema na Zlatiboru gde je brusio formu za novu sezonu Superlige koja počinje 29. jula. Po povratku Subotičani su održali konferenciju za medije na kojoj su predstavljena pojačanja.

Sportski direktor Subotičana, Ljubiša Dunđerski, je ispred igrača izrazio zadovoljstvo zbog zbog toga što su izabrali Spartak i poželeo svima sreću u daljem radu.

Miloš Mijić (34) vezni igrač, koji se već dokazao na terenima u Srbiji i inostranstvu. Nakon odlazaka nekoliko iskusnih igrača biće nosilac veznog reda Spartaka.

Dejan Kerkez (27) igrač koji je već nosio dres subotičkog Superligaša sa kapitenskom trakom u periodu kada je Spartak izborio Evropu, igra na poziciji štopera i biće stub odbrane Spartaka u narednoj sezoni.

Vulić Aleksandar (22) pojačao je konkurenciju između stativa a došao je iz ekipe Javora. Nakon odlaska Miše Dubljanića, stručni štab je bio složan po pitanju da Aleksandar stane na gol subotičana.

Strahinja Tanasijević (26) igra na poziciji štopera i u prethodnoj sezoni nosio je dres Mladost GAT-a. Brzonogi defanzivac i njegov stil igre sigurno će se svideti zamislima trenera Keržakova koji je već uveo neke novine u igru.

Jocić Veljko (17), igrač koji je otkrovenje priprema na Zlatiboru i koji je u prvi tim prekomandovan iz omladinskog pogona. Igra na poziciji centralnog veznog igrača i koji će u budućnosti zasigurno pokazati talenat koji poseduje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.