blank

Spartak remijem okončao sezonu!

Fudbaleri Spartaka odigrali su nerešeno 2:2 (2:0) protiv ekipe Radnika iz Surdulice. U poslednjem kolu Super lige Subotičani su nakon vođstva na poluvremenu u nastavku primili dva pogotka i dozvolili gostima da osvoje bod koji ih je odveo u baraž za opstanak u eliti.

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Oreščanin 49., Duronjić 52. minut za Radnik, Todoroski 17., Hrstić (P) 37. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Đurasović (56. Abraham), Bogićević, Bugarin, Tanasin, Tošeski, Addo, Vitorović, Todoroski (69. Marinković), Srećković (79. Bonsu), Hrstić.

Radnik: Ranđelović, Abubakar, Bondarenko (46. Hodžić), Stevanović, Jokić, Oreščanin, Rustemović (46. Makarić), Radulović, Duronić, Dražić (62. Subotić), Kunić (46. Mitošević).

Spartak i Radnik podelili su bodove u poslednjem meču Super lige za ovu sezonu. Subotičani su sezonu završili na 2. mestu plej aut tabele sa 39 osvojenih bodova dok su gosti zauzeli 5. poziciju koja vodi u baraž za opstanak.

Poveo je Spartak već u 17. minutu kada je Tošeski asistirao Todoroskom za 1:0. U 34. minutu Srećković je fauliran u šesnaestercu gostiju pa je sudija dosudio jedanaesterac koji je Hrstić realizovao za 2:0.

Drugo poluvreme je pripalo gostima koji su zaigrali bolje i uspeli da poravnaju rezultat. Najpre je Oreščanin topovskim udarcem sa preko 20 metara pogodio za 2:1 da bi nedugo zatim Duronjić poravnao rezultat posle centaršuta Hodžića.

Nakon drugog primljenog gola Spartak se trgao i pokušavao da dođe do prednosti ali do kraja susreta vredno pomena je nekoliko polušansi preko Srećkovića i Tošeskog. U sudijskoj nadoknadi isključenje je zaradio Vitorović koji je zbog prigovora morao ranije u svlačionicu.

Plej aut tabela Super lige:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.