blank

“Spartak Ždrepčeva krv” započeo pripreme (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Spartak započeli su pripreme za nastavak prolećnog dela prvenstva Mozzart bet Superlige. Ekipa će prvi deo priprema obaviti u Subotici, a 14. januara plavo-beli odlaze na Kipar gde će odigrati niz prijateljskih utakmica.

Tim povodom na jučerašnjoj konferenciji za medije na Gradskom stadionu, plan priprema i ambicije kluba izneli su predsednik Nikola Simović, kao i sportski direktor Ljubiša Dunđerski.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Poslednjih pet utakmica od kad je došao trener Lalatović igrali mnogo bolje, napravili dobar rezultat uzevši devet od mogućih 15 bodova i to je sigurno nešto što obećava i daje nadu narednih šest meseci da ćemo uspeti da ostvarimo naš cilj ove sezone, a to je – plej-of”, rekao je Simović.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Godi potražnja za našim igračima i trenutno imamo sladak problem. Traže nam igrače koje smo mi “zacementirali” da nam ostanu do kraja sezone, jer su okosnica tima, ali bez obzira na sve, trudićemo se da, u slučaju da neko ode iz kluba, brzo reagujemo i dovedemo konkurenciju na tu poziciju”, zaključio je Dunđerski.

Prvu utakmicu u prolećnom delu sezone Spartak igra protiv Napretka iz Kruševca, na gostujućem terenu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.