blank

FK Spartak Ždrepčeva krv poražen u Novom Sadu

blank

Dvadeset i sedmo kolo Linglong Super lige između FK Proleter i FK Spartak ŽK završeno je u korist domaće ekipe rezultatom 2:0.

Na samom početku utakmice domaćinima je pripretio Noboru Šimura, ali je golman Proletera, Nikola Vasiljević, bio na visini zadatka. Đorđe Bašanović pokušao je da uzvrati istom merom gostima, ali je bio neprecizan u svojoj nameri. Filip Dujmović bio je koncentrisan tokom prvog poluvremena, pa je odbranio lopte Stefana Tomovića i Alekse Pejića, dok je David Dunđerski sa gol-linije izbio loptu Branislava Jovanovića.
Na odmor su otišli bez golova.

blank

Na početku drugog poluvremena Mile Savković se okomio na protivnički gol, ali ga je golman Proletera sprečio da ostvari svoje namere. U 71. minutu igre Nemanja Branković srušio je Uroša Vesića, nakon čega je sudija svirao jedanaesterac. Branislav Jovanović stao je na belu tačku, ali je maestralni Filip Dujmović odbranio i tako sprečio Proleter da dođe u vođstvo.

Ipak, odbranjeni jedanaesterac nije pokolebao domaćine, već su Novosađani krenuli još agresivnije u napad. U 83. minutu igre, Ognjen Mitrović izvodi korner, Nikola Marjanović prebacuje loptu koju Đorđe Bašanović glavom šalje u gol Spartaka. Dva minuta kasnije Spartak Ždrepčeva krv ostaje sa igračem manje kada Mihajlo Ivančević dobija crveni karton.

FK Proleter želeo je da osigura pobedu, što im je pošlo za rukom u nadoknadi vremena, kada je Milan Miroslavljev pogodio ugao gola i doveo svoj klub u vođstvo od 2:0, za sigurna tri boda.

U narednom kolu FK Spartak Ždrepčeva krv dočekuje TSC iz Bačke Topole.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.