blank

Semafor u Hali sportova popravljen, košarkaši ostaju da igraju kod kuće (VIDEO)

YouTube video

Trener košarkaša Spartaka, Srećko Sekulović, danas je za naš portal izjavio da je semafor u Hali sportova, koji se pokvario pre oko četiri meseca, baš kada je on izabran za trenera, početkom ove nedelje popravljen i da košarkaši Spartaka, kao domaćini, ipak neće igrati u Vrbasu, kao što je bio slučaj u prethodnom kolu.

Sekulović se zahvalio Vrbašabima koji su pomogli Spartaku da kao domaćin igra u tamošnjoj hali.

Prema njegovim rečima, Košarkaški savez Srbije je jedno vreme toleriosam “mali semafor”, postavljen kao zamena za pokvareni, ali ta vrsta “gledanja kroz preste” više nije bila moguća.

– U ponedeljak se dogodilo čudo, semafor je popravljen. Koliko znam, novije naručen. Ne razumem se u procedure javnih nabavki, važno mi je da igramo u Subotici – poručio je Sekulović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 17 stepeni Celzijusa. Biometeorološka situacija povolјno će uticati na

Detaljnije »
blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.