blank

Subotičani žele da dogodine budu zdravi, da se više druže, putuju i slave

blank

Pitali smo sugrađane za očekivanja u idućoj godini. Poučeni ovogodišnjim iskustvom, većina je navela da im je najvažnije da njihovi najbliži i oni sami budu zdravi, da se više druže, putuju i slave

Jovana Tulenčić (26) – Nemam prevelika očekivanja od 2021, s obzirom na to da nas je ova godina naučila da ne možemo ni da zamislimo šta sve može da nas snađe. Nadam se da će iduće godine situacija biti stabilnija i izvesnija u svakom mogućem smislu. Da budemo zdravi, da se družimo i nastavimo da živimo normalnim životom.

blank

Sanja Vojinović (26) – Od 2021. očekujem više druženja, zagrljaja, smeha, a manje brige. Da nadoknadimo sva propuštena putovanja, poslovne prilike i porodične proslave.

blank

Draško Vojinović (35) – Ono čemu se nadam u Novoj godini jeste da se smiri situacija sa koronom, da možemo da putujemo i da se družimo, a voleo bih i da nam stigne prinova.

Roza Puzić (71) – Ono što želim u Novoj godini je da moja porodica i ja budemo zdravi.

blank
rbt

Nina Lukić (26) – Nadam se da ćemo u idućoj godini moći da budemo sa svojim najbližima u svim trenucima, da ću imati više poslovnih prilika, ali i da ćemo više brinuti o našem okruženju i boraviti u prirodi, da ćemo otići na više koncerata, predstava, treninga i druženja bez ograničenja i da ću putovati bez ikakvih testova i strahova od zaraze.

blank

Branko Ivić (54) – Čekam da se vratimo uobičajenim svakodnevnim aktivnostima, da možemo slobodno da se krećemo, i nadam se da će nam sledeća godina to i doneti.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.