blank

Subotički borci uspešni na Evropskom školskom prvenstvu

Otvorene Evropske školske borilačke igre održale su se u Beogradu od 29. maja do 3. juna. Takmičenje je obuhvatilo karate, džudo, rvanje, sambu, tekvandou i džiu džicu koje se održalo u organizaciji Evropske školske sportske federacije i Saveza za školski sport Srbije.

blank
Foto: Judo klub Spartak

Na takmičenju je učestvovalo oko 3.000 sportista, a svoje predstavnike u karateu imao je i Karate klub Spartak Enpi, u uzrastu 2012. godišta i mlađih. Zlatnim medaljama su se okitili Todorović Tadija i to dve zlatne u Kumite Sanbon (+45kg) i u Ipon pojedinačno, Maša Gojkov i kata tim (Gojkov Maša, Jerković Milica, Radošević Sofija).

Srebrne medalje su osvojili Bobić Anastasija i kata tim (Bobić Anastasija, Lalić Natalija, Gojkov Dunja), a bronzanu Lalić Natalija. Četvrti je bio Medard Bakota. Sofija Radošević zauzela je plasman od 5. do 8. mesta, dok su nastup zabeležili i Pavle Mirković i Vojin Vucelić.

Na ovom takmičenju učestvovali su i džudisti Spartaka koji su ostvarili zapažene rezultate.

Dragan Rajačić je osvojio bronzanu medalju, dok su Marko Čonka i Mihajlo Bogić ispali u četvrfinalu. Mateja Borojevć je zauzeo drugo mesto, dok je Luka Milić osvojio bronzu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.