blank

Subotički SSP smatra da je na izborima u Subotici postignut uspeh

blank

Robert Šebek, predsednik subotičkog odbora Stranske slobode i pravde (SSP), danas je na konferenciji za medije saopštio da je koalicija “Ujedinjeni za pobedu Srbije” u Subotici osvojila 12 posto glasova i da je to, imajući u vidu sve okolnosti, veliki uspeh, budući da je u samom gradu pomenuta koalicija druga po broju osvojenih glasova, osmah iza Srpske napredne stranke.

– Srpska napredna stranka osvojila je 8,5 odsto, a Savez vojvođanskih Mađara oko 4 odsto glasova manje nego na prethodnim izborima. Očekujem da će ovaj trend biti nastavljen – rekao je Šebek.

On je pomenuo da su zaposleni u javnim ustanovama i preduzećima bili pod velikim pritiskom da izađu na izbore i glasaju za vladajuću stranku.

– Članovi Srpske napredne stranke su posle 17 časova telefonirali zaposlenima i upućivali im pretnje otkazom, kako bi ovi izašli i glasali za njih. Šta vaspitačice iz Naše radosti, koje rade godinama u toj ustanovi na određeno vreme, u tom slučaju da urade? – pitao je Šebek.

On je dodao da je Subotica uoči izbora bila pod opsadom i da su članovi njegove stranke na dan održavanja mitinga Srpske napredne stranke u Subotici izbrojali 104 autobusa.

Šebek je pomenuo i veliki broj poziva za glasanje nepostojećim stanarima koji su stigli na adrese u Adolfa Singera, Lovre Bračuljevića, Batinsku ulicu i na druge adrese.

Foto: N. Jakovljević

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.